Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه تبریز در جدیدترین اعلام نظام رتبه‌بندی تایمز در عرصه دانشگاه­‌های عصر طلایی تایمز در رتبه میان ۱۵۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در آخرین رتبه بندی که در ۲۴ ژوئن سال ۲۰۲۰ منتشر شد دانشگاه تبریز بعنوان یکی از باسابقه‌ترین دانشگاه­های ایران رتبه ۱۵۰-۱۰۱ را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نظام رتبه بندی جهانی تایمز دانشگاه‌ها را به سه نوع دانشگاه‌های قدیمی (با بیش از ۸۰ سال قدمت)، دانشگاه‌های ایجاد شده در عصر طلایی آموزش عالی (با قدمتی بین ۵۰ تا ۸۰ سال) و دانشگاه‌های جوان (با قدمتی زیر ۵۰ سال) دسته بندی می‌کند. عصر طلایی نظام آموزش عالی به دوره‌ای اطلاق می­ شود که در آن تشکیل دانشگاه‌های جدید و سرمایه گذاری در عرصه تحقیقات علمی شتاب بیشتری گرفته است.

این نظام رتبه بندی دانشگاه­‌های ایجاد شده در فاصله زمانی ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۷ را شامل می­ شود و دانشگاه­ها بر اساس میزان امتیاز به دست آمده در شاخص‌های آموزش، پژوهش، استناد، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی مورد سنجش و رتبه بندی قرار می­ گیرند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه تبریز بعنوان دومین دانشگاه ایران در سال ۱۳۲۶ مصادف با ۱۹۴۷ میلادی با دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نموده و از بدو تاسیس در عرصه‌های بین المللی حضوری فعال داشته و اولین دانشگاه ایرانی عضو اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌های جهان (IAU) است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز موسسه تایمز پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟

فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق قانون، معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون باید یک سال در دانشگاه فرهنگیان دوره‌های مهارتی معلم و آموزش‌های لازم را دیده و  امتحان بدهند.

وی با بیان این که معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در امتحانات دانشگاه فرهنگیان به استخدام وزارت آموزش و پرورش در می‌آیند؛ افزود: امسال به دلیل کمبود معلم متاسفانه قبول شدگان آزمون استخدامی بدون آموزش‌های لازم به کلاس‌های درس رفتند. البته این معلمان حین خدمت آموزش‌های لازم را می‌بییند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که دانشجو‌معلمان فارغ التحصیل نیز رتبه بندی می‌شوند؛ افزود: سامانه رتبه بندی برای دانشجو معلمان فارغ‌التحصیل باز شده و آن‌ها در حاضر حاضر مدارک مورد نیاز را  در سامانه ثبت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟