Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رنجبرکریمی ظهر شنبه در مراسم هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه ولی عصر رفسنجان با بیان اینکه پژوهش و تولید علم یکی از نیازهای کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: ما قطعاً می‌توانیم مرزهای دانش را جابه جا کنیم. در دهه‌های اول انقلاب و دوران جنگ، خیلی از ظرفیت‌ها صرف زیرساخت‌ها در دانشگاه‌ها شد و بیشتر یادگیری علم و آموزش صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دهه ۸۰ از مرحله آموزش به مرحله تولید علم و پژوهش ورود پیدا کردیم که از دهه ۸۰ شروع شد و در دهه ۹۰ به اوج رسید و فن آوری وارد گفتمان دانشگاه‌ها شد و به مجموعه وزارت علوم ورود پیدا کرد. هم اکنون در سال ۲۰۲۱ بیش از ۷۰ هزار سند علمی در دنیا به نام جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است که جزو ۱۵ کشور تولیدکننده علم در دنیا هستیم و مقام اول علمی را در خاورمیانه داریم.

رنجبرکریمی با اشاره به وجود ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور اظهار کرد: بیش از ۴۵ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها کار می‌کنند که ۱۶ هزار واحد فن آور داریم.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در ادامه با اشاره به معرفی سه عضو هیأت علمی این دانشگاه به عنوان دانشمندان پراستناد دنیا و جز یک درصد برترین‌ها در سال جاری، اظهار کرد: چند شرکت دانش بنیان دانشگاه ولی عصر رفسنجان هفته گذشته به عنوان شرکت‌های برتر استان معرفی شدند، همچنین مرکز رشد دانشگاه ولی عصر رفسنجان به عنوان مرکز رشد برتر استان انتخاب شد.

رنجبرکریمی بیان کرد: مدیران بعضی از این شرکت‌ها به عنوان مدیران برتر کشور شناخته شدند و این شرکت‌ها هم اکنون اشتغالزایی مناسبی ایجاد کرده اند و صدها نفر در این شرکت‌ها به کار گرفته شده اند و علم و صنعت رابطه تنگاتنگی برقرار کرده اند.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان با اشاره به استقرار ۷۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه، عنوان کرد: در مجموع ۸۰ شرکت فن آور نیز در رفسنجان در دانشگاه علوم پزشکی، پژوهشکده پسته، دانشگاه ولی عصر و… مشغول به فعالیت هستند، که پژوهشگران و دانشگاهیان در زمان متوقف نشده اند و به فراخور زمان نیازها را شناسایی کرده اند.

رنجبرکریمی همچنین گفت: ۹ طرح تحقیقاتی دانش بنیان با همکاری بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه ولیعصر (عج) آغاز شده است و چناچه این اتحاد بین دانشگاه و مراکز صنعتی تقویت شود به حتم اتفاقات بسیار خوبی در زمینه پژوهش و تولید علم رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از مدیران موفق شرکت‌های دانش بنیان و پژوهشگران برتر تجلیل شد.

کد خبر 5378623

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان رفسنجان شرکت دانش بنیان ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها آلودگی هوا سانحه تصادف بارش باران شب یلدا ایام فاطمیه دانشگاه ولی عصر رفسنجان شرکت دانش بنیان شرکت ها مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود